Vásárlás feltételei

 

Általános tudnivalók

 

A veszik.hu Áruházban történő vásárlás feltétele a Vevőérvényes regisztrációja. A regisztrációval a Vevő elismeri azt is, hogy a jelen üzletszabályzatot magára nézve kötelezőnek tekinti és elfogadja.

 

A megrendelések feladása kizárólag elektronikus úton lehetséges. Interneten keresztül a www.veszik.hu webcímen.

 

Árak

Az Internetes veszik.hu Áruházban megadott árak bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák. Az árak a feltüntetett termékekre vonatkoznak, a leírásban szereplő feltételeknek megfelelően. Amennyiben az árak műszaki vagy bármilyen más ok miatt változtatásra kerülnének, az áru elküldése előtt egyeztetés végett telefonon, faxon vagy e-mail-ben megkeressük Önt. Az ilyen esetekben a megrendelést csak az új ár elfogadását követően tekintjük érvényesnek.

 

Szállítás

0 - 30kg: Bruttó: 2.200,- Ft/ szállítás

30kg - 60kg: Bruttó: 3.200,- Ft/ szállítás

60kg - 100kg: Bruttó: 4.200,- Ft/ szállítás

100kg - 120kg: Egyeztetés után szállítjuk.

Kiszállítás csak munkanapokon! Megrendelését futárszolgálattal juttatjuk el a megadott címre. A termék vételárának kiegyenlítése az átvételekor történik.

 

Kérjük, hogy a csomagot kézbesítéskor az átadó személy előtt vizsgálják meg, és ha az sérült, vegyenek fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot.

 

Szállítási határidők

 

A szállítási határidők a következők szerint alakulnak:

 

1.Raktáron lévőárút 2-4 munkanap alatt kiszállítjuk.

 

2.Ha a megrendelt áru nincs raktáron, akkor a szállítási határidőt általában 8-15 munkanap.

 

3.Az egyedi megrendelések esetén a szállítási határidő 4-6 hét is lehet.

 

Csomagolás

 

A terméktől függően fólia illetve kartondoboz.

 

Garancia

 

A jogszabályban meghatározott ideig, az eredeti számla bemutatása ellenében.

 

Szavatosság, jótállás

 

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 19/2014.(IV.29) NGM rendeletben foglaltak az irányadóak.

 

A termékek cseréje

 

Amennyiben az átvett termék hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. A termékek cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges.

 

Az internetes vásárlás szabályai, az elállás joga

 

Az Interneten történő vásárlással kapcsolatos szabályokat, az elállási jog gyakorlásának feltételeit az itt olvasható 45/2014(II.26) Korm.rendelet tartalmazza. Minden vevőnek a vásárlástól számított 14 munkanapon belül elállási és rendelés visszamondási joga van. Abban az esetben ha a vásárló kifizette a vételárat azt haladéktalanul, de legkésőbb a visszaszolgáltatást követő 8 napon belül az eladó visszatéríti. A vevő által megadott bankszámlára.

 

Rendelés és vásárlástól való elállás lemondásának menete.

 

A vásárlástól való elállás és a rendelés visszamondása e-mailben vagy faxon történhet. E-mail cím : bitepack@freemail.hu , Fax: 62/457-156

 

A beazonosítás és a visszaszállítás végett kérném megadni : Név, Cím, Telefon, termék -ek neve mennyisége.

 

Rendkívül fontos!

 

Az eladó vásárlástól való elállása és a rendelés felmondása esetén a kiszállított terméket a eladó saját költségén visszaszállítja. Az árucikk csak az eredeti, bontatlan csomagolásban és az eredeti garanciális és egyéb okmányokkal együtt szolgáltatható vissza.

 

Amennyiben az árucikk megsérült, vagy nem rendeltetésszerű tárolásból következően elpiszkolódott, az eladó kérheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

 

A felelősség korlátozása

 

A veszik.hu-n történő vásárlás feltételezi a Vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátai ismeretét és elfogadását, tekintettel a technikai adottságokra és a felmerülő hibákra.

 

Az Internetes veszik.hu Áruházat működtető TEDA Produkt Kft ( Bite Tibor). semmilyen formában nem felelős az alábbi pontokban felsorolt tényekért, körülményekért, bármilyen okból is jelentkeztek ill. következtek be:

 

Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.

 

Bármilyen adatvesztés.

 

Az alkalmazott szoftverek bármelyikének nem megfelelő működése.

 

Az Interneten küldött és/vagy fogadott, nem a Szolgáltatótól származó bármilyen adat, bármilyen működési hiba az Internetes hálózatban, amely megakadályozza a Webáruház akadálytalan működését és a vásárlást.

 

Bármilyen programhiba, műszaki hiba vagy rendkívüli esemény következményei a szolgáltató hálózatban.

 

Vitás kérdések

 

A jelen Feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, valamint rendelkezései irányadóak. Amennyiben a vitás kérdések békés úton nem rendezhetők, úgy azok eldöntésére kizárólag a Szegedi Bíróság, illetve értékhatártól függően a Megyei Bíróság illetékes. Amennyiben a Vevo bármely lényeges kötelezettségének nem tesz eleget és emiatt jogi úton kell érvényesíteni érdekeinket, úgy a ténylegesen felmerült ügyvédi költségek teljes összegét Vevő fizeti.